Против инициираните от БСП и подкрепени от ГЕРБ и ДПС

...
Против инициираните от БСП и подкрепени от ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

„Възраждане” ще гласуват против хартията

Против инициираните от Българска социалистическа партия и подкрепени от ГЕРБ и Движение за права и свободи промени в Изборния кодекс, по силата на които ще може да се гласоподава както с машини, по този начин и с обичайна хартиена бюлетина, ще гласоподават от четвъртата политическа мощ в сегашния парламент - " Възраждане ". Това сподели пред Българска национална телевизия депутатът от партията на Костадинов Цончо Ганев.

" Ние сме за машинно гласоподаване, ще гласуваме за опазване на сегашния Изборен кодекс. Но при изискване, че е ясно, че БСП дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи имат болшинство, не е нужно да се вършат тези среднощни грозни подиуми ", съобщи националният фаворит.

И неведнъж акцентира - отговорни за създалата се обстановка са " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", които съзнателно протакат и удължават процеса с голям брой процедури и оферти.

Нито еврозона, нито Шенген - показа и постоянно изказваните от " Възраждане " тези Ганев. " Нямаме право и морално, и държавнически, да влизаме в Шенген ", счита той.

Ганев анонсира и предстоящия митинг на партията си на 3 декември. Основното му мото - срещу влизането на България в еврозоната. " Еврозоната не води до сигурност в банковата система. Редица банки от страни в еврозоната банкрутираха. Няма да паднат и лихвите ", съобщи още депутатът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР