Протестно шествие в Смолян. Поводът - жесток побой, който изпрати

...
Протестно шествие в Смолян. Поводът - жесток побой, който изпрати
Коментари Харесай

Протестно шествие в Смолян след побой над млад мъж заради момиче

Протестно шествие в Смолян. Поводът - нечовечен побой, който изпрати в болница 27-годишен мъж. И макар че нападателите са задържани, на мястото има напрежение. Пострадалият Георги Кадиев е с заплаха за живота. Двамата нападатели са задържани, оповестява NOVA.

Мъж се бори за живота си след сборичкване за момиче
 
Георги Кадиев се намира в отделението по Неврохирургия на пловдивската болница. Той е със строшен череп, а лекарите се борят за живота му. До тук се стигнало след спор сред него и двама мъже от ромски генезис поради локално момиче. Конфликтът прераснал в сборичкване.
 
Свидетели са станали няколко младежи от квартала, само че никой от тях не се намесил в мелето. В същото време Районният съд в Смолян остави двамата нападатели за непрекъснато в ареста. Те са с обвиняване за безчинство и причиняване на междинна телесна щета.

Двамата мъже, които пребиха 27-годишния Георги Кадиев от Смолян, остават в ареста
 
Близките на бития Георги нямат задоволително средства, с цел да платят здравните му осигуровки, нито пари за последващото лекуване.
 
Ако бъдат приети за отговорни, нападателите ги грози затвор до 5 години.
 
Асеновград също продължава с митингите. Утре градът още веднъж излиза на шествие поради нападението над състезатели и треньори от тима по гребане. Снощи двама от петимата задържани за побоя са били освободени под гаранция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР