Протестно шествие превзе Главната улица в Пловдив. Около 50 души

...
Протестно шествие превзе Главната улица в Пловдив. Около 50 души
Коментари Харесай

Тих бунт срещу ваксините и зеления сертификат в Пловдив: Не ...

Протестно шествие завладя Главната улица в Пловдив. Около 50 души се събраха, с цел да се бунтуват против новите ограничения за битка с пандемията, против имунизациите и зелените документи. Шествието потегли от Аптека " Марица " и стигна до постройката на Общината. Събралите се протестиращи минаха безшумно и умерено през целия си маршрут. В ръце те носиха плакати с надписи: " Не съм опит ", " Признайте естествения имунитет " и други.


" Нека да си отстояваме правата. Никой няма да ги отбрани, с изключение на нас самите. Другите споделят: " Вие, българите, ли сте най умни, че не желаете ваксина? Да очевидно, сме. Нарушават се конституцията, законодателството, правата ни. Нашето бъдеще зависи от нас. Пускайте тъжби против заповедта на здравния министър. До 19 ноември всеки един български жител има право да я апелира. Възползвайте се! ", прикани един от протестиращите.



Друг сподели, че се е съветвал с десетки лекари и експерти, които показват, че естественият имунитет е в пъти по-силен от изкуствения, в случай че изобщо имунизациите основават подобен.


Всички заедно споделиха " Не на имунизациите и на натиска, който се ползва ".


" Обикновено една пандемия продължава приблизително 2 години. При нас тези две години съвсем минаха. Нищо не се трансформира към по-добро. Напротив. Става по-зле. Осъществява се напън, който може да продължи години наред. Ние би трябвало да се борим ", прикани протестиращ.


Те се събират на нов митинг в понеделник от 17 часа, като началната точка още веднъж е Аптека " Марица ".

Снимки от Валентина Биларева

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР