Протестна акция под наслов Турски поток - новият Росенец! Да

...
Протестна акция под наслов Турски поток - новият Росенец! Да
Коментари Харесай

Протест срещу проекта Турски поток в Брусарци

Протестна акция под наслов " Турски поток " - новият " Росенец "! Да спрем грабежа и мафията! " се организира през днешния ден. Организатори са деятели на, дружно с Орлово гнездо и Граждански площад. Те дойдоха дружно в Брусарци, където е централата на компанията, която поставя тръбите, по които съветският газ ще стига в Европа.
Според уредниците министър председателят Борисов е подсигурил на Путин и Ердоган строителството на " Турски поток " през България да завърши до края на тази година и точно по тази причина неистово стискал властта. Те настояват, че не саудитска компания, а руснаци правят строителните действия.
 Боец се втурна да нищи за какво съветска компания строи Балкански поток (ВИДЕО) " Боец " се втурна да нищи за какво съветска компания строи Балкански поток (ВИДЕО)
От Движение " Боец " и Биволъ направиха акция пред офиса на съветската компания IDC, която строи " Турски поток " в България, само че във фейсбук про...
От БОЕЦ се заеха с проблема през седмицата. Според тях съветската компания IDC, която строи " Балкански поток " в България, е за базата си при Брусарци. Оттам прибавят, че компанията получава по 10 000 лв. за полагането на един линеен метър тръба от газопоровода. Като доказателство за изказванието, от " БОЕЦ " разгласяват решението на Общинския съвет на Брусарци. Точно там е написана и цената. Няма обаче документ, че съветската компания фактически получава 10 000 лв. за градежа на метър тръба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР