Протестите в страната срещу високите цени на горивата и с

...
Протестите в страната срещу високите цени на горивата и с
Коментари Харесай

И днес протести в страната срещу високите цени на горивата

Протестите в страната против високите цени на горивата и с претенции за по-високи приходи нямаха силата от предходните седмици.

Отново митинг в Добрич, този път с мото-автошествие. Колоната мина през главните пътни прави в града, като на едно от централните кръстовища шествието за малко спря и блокира придвижването на останалите. Протестиращите упорстват за по-ефективно ръководство на страната, по-ниски налози и по-високи приходи.
Светослав Петков: Изцяло промяна на политическата линия, нови хора да се появят. Има към момента и в България доста млади и умни хора, които учат и се занимават с политика, само че не биват допускани до партиите, тъй като имат други възгледи.
Протестиращите в Шумен затвориха с колите си за 30 минути кръстовището до Кооперативния пазар. Това разгневи останалите водачи, само че до спорове не се стигна. Недоволството е против ниския стандарт на живот и системата, която не обезпечава социална правдивост.
Ивелин Стефанов: Не може да се оправдават с Европа, че ще ни санкционира за щяло и нещяло, а Европа да не ни санкционира, че сме най-бедните. Защо Европа не ни накаже, че имаме най-ниските заплати.
В Казанлък протестиращи желаеха оставката на държавното управление. Шествието под надпис: „ Оставка, Съд, Затвор! " - беше проведено от политическа партия " Възраждане ". Според протестиращите от ден на ден се задълбочава икономическата и обществената неправда. До блокади не се стигна.

Във Варна протестиращите бяха по-малко от нормалното. Недоволните се събраха в центъра на града пред Катедралния храм " Свето Успение Богородично ". Протестиращите желаеха оставка на държавното управление, по-добър метод на живот и работа за младежите, с цел да останат в България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР