Протестите в страната са в по-голяма степен привидни, отколкото заредени

...
Протестите в страната са в по-голяма степен привидни, отколкото заредени
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Протестите в страната са кухи! То не може да ви вдигне заплатите

Протестите в страната са в по-голяма степен привидни, в сравнение с заредени с достоверна гражданска сила. Това съобщи Димитър Манолов, президентът на синдиката КТ „ Подкрепа “. Той също по този начин добави, че протестиращите формулират прекомерно необятни претенции към ръководещите, съобщи Българска национална телевизия.

„ Не можем да живеем обикновено “ е прекомерно общо недоволство, а при ниска заплата се стачкува пред работодателя. Тези неща се борят по този метод. Този митинг няма получател. Кой ще ви увеличи заплатата, в случай че не съответният шеф? Много по-лесно и достоверно е да му затвориш фабриката “, сподели Манолов.

Лидерът на КТ „ Подкрепа “ изясни, че в случай че синдикатите смъкват държавното управление, ще създадат услуга на неговите съперници, само че не и на тези, които са дали своят вот за партиите в ръководещата коалиция. Именно по тази причина ролята на синдикатите не е да смъкват властта, а да се борят за по-добри обществени политики – примерно нощният труд да е по-скъпо заплатен.

„ За митингите има всевъзможни хипотези - даже присъединяване на външни сили или да са проведени от самите ръководещи, с цел да имат мотив да подадат оставка. Автентичност не се вижда “, добави Манолов.

По думите му митингите на майките на деца с увреждания, които желаеха оставката на вицепремиера Валери Симеонов, обаче са били достоверни. Въпреки това ръководителят на НФСБ надали е подал оставка като вицепремиер поради публичното неодобрение, а въпросът по-скоро е бил вътрешнопартиен, счита президентът на КТ „ Подкрепа “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР