Протестите в София не са заявени и не са съгласувани

...
Протестите в София не са заявени и не са съгласувани
Коментари Харесай

Фандъкова: Политиците все по-убедително превземат протеста |

Протестите в София не са декларирани и не са съгласувани със Столичната община, изясни кметът Йорданка Фандъкова, която прикани уредниците да съблюдават закона и да не пречат на свободното предугаждане на хората в града.

По мотив повторното затваряне на кръстовището пред Румънското посолство Фандъкова уточни, че през това кръстовище минава целият трафик и е съществена опция на придвижване, поради блокирания Орлов мост.

“През това кръстовище минават шест линии на градския превоз. Без придвижване по него не може да се обезпечи транспортен достъп на голяма част от жителите до домовете, до работните им места “, сподели Фандъкова, представена от БНР.

“За страдание с ескалацията на държанието на уредниците този митинг се трансформира от митинг против властта в митинг против хората. Очевидно политиците, които все по-убедително завладяват митинга имат други цели, които минават границите на свободни мирни митинги. Надявам се да не продължава в тази посока, с цел да може София да дава опция на хората да стачкуват свободно и спокойно и в това време на всички софиянци да се движат свободна в града “, добави тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР