Протестите срещу мен са намеса в правилата и реда на

...
Протестите срещу мен са намеса в правилата и реда на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Протестите срещу мен са намеса в правилата на парламента

Протестите против мен са интервенция в разпоредбите и реда на Народното събрание. Това сподели пред публицисти водачът на НФСБ Валери Симеонов, съобщи организация „ Фокус “.

„ Според мен става въпрос за интервенция в парламентарната народна власт. Правото на група „ Обединени патриоти “ да има заместник-председател е неоспоримо. То е в съгласие с всички останали групи.

Както Движение за права и свободи има заместник-председател, по този начин както Българска социалистическа партия и ГЕРБ имат, по този начин е редно и „ Обединени патриоти “ да имат. За мен това не е било самоцел. Виждате, че този пост четири месеца в действителност стои безработен.

С решение на групата съм избран аз да заема този пост. Нямам нито избор, нито съм човек, който бяга от отговорност, нито човек, който има потребност от повишение на рейтинг.

Това, че някой стачкува си е негово право. Това си е интервенция в разпоредбите и реда в Народното събрание. Все отново България е парламентарна република ", разяснява Симеонов.

Той уточни, че има вид всеки да от „ Обединени патриоти “ да е заместник-председател, само че такова решението е на групата. Симеонов обърна внимание, че не се е издигнал той за този пост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР