Протестите се организират от БСП и присъдружните й партии. Това

...
Протестите се организират от БСП и присъдружните й партии. Това
Коментари Харесай

Петър Паунов: Протестите се организират от БСП и присъдружните й партии

Протестите се провеждат от Българска социалистическа партия и присъдружните й партии. Това сподели на конференция кметът на Община Кюстендил Петър Паунов, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “ . Тази вечер в центъра на града е плануван митинг против високите налози в общината.

" Протестите в Кюстендил се провеждат  от Българска социалистическа партия и присъдружните й партии, които крещящо се нуждаят от възобновяване на рейтинга и по тази причина единствено с приканване за митинги и експанзия се пробват да прикрият това, че за последната година и половина унищожиха страната “, разяснява кметът Паунов.

Според него цялата вербална експанзия демонстрира желанията на тези хора. " Протестът сега е укор към нас, че не сме вдигнали налозите по-рано. Ние в никакъв случай не сме желали да взимаме пари от нашите съграждани, без да има потребност за това. Вероятно и никой няма да подсети, че налозите от 2,2 промила, каквито бяха, по-късно бяха свалени с напъните на общинска администрация и общинските съветници на 1,4 промила, тъкмо поради положителната ни работа с европейските средства и поради положителната реализация в приватизационната стратегия  и с изключителни икономии “, добави Петър Паунов.

Според нето това, че някой си разрешава да приказва за нетово облагодетелстване или на хора в общинската администрация  показва желанията на такива хора, тъй като нормално преписваш своите планове на другите.

" Тук не е място за облагодетелстване и в община Кюстендил се работи на най- ниските цени в цяла България. Някой задаваше въпроса- къде са парите. Парите се у вас уважаеми съграждани, ние в никакъв случай не сме го крили. Стремели сме се да работим със алегорични данъчни ставки, с цел да може този запас от самото начало да остане във вас и да можете да го инвестирате във вашите домове и занаят, във вашия бизнес и инициативи ", разяснява Паунов.

Кметът сподели, че е забавен и фактът, че се появяват обвързвания с част от държавните здания в Кюстендил. Той уточни, че и двете бани са държавна благосъстоятелност. " Същите хора, които в този момент стачкуват, стачкуваха с легени, когато ние искахме да притеглим вложители в банята. Благодарение на обжалването на решението на Общински съвет се стигна и до решение на Върховен съд, което споделя, че банята е държавна “, сподели Петър Паунов и прикани протестиращите да слагат фотоси на хората, които ръководят страната.

" Поделението е държавна благосъстоятелност, инфраструктурата. Докато имаше държавно управление ние осигурявахме  за поправки пари от страната. Отидете пред " Кюстендилска вода “ и попитайте за какво на 31- ви разкопаха пред " Млекокопа “, за всички дупки, попитайте страната. Партиите, които докараха пред фалит страната, над 10 милиарда взеха кредите  за година и половина, нарастнаха дървата, газа. Не видях някой да стачкува против монополистите, не видях някой да стачкува пред партийните централи ", разяснява Паунов.

Той напомни и последното решение, което е взето в община Кюстендил по време на ръководството на БСП- да се построи цех за изгаряне на боклуци в Долна Гращица. " Заварихме руини, ниското тяло на някогашния партиен дом, парк- хотел Кюстендил. Всички общински здания сега са в извънредно положително положение и ние продължаваме да обновяваме инфраструктурата. Не може да толерираме хора, които ненавиждат Кюстендил, които приказват против Кюстендил, които не желаят да оставят парите си в Кюстендил. Кюстендил се върна на туристическата карта, върна се на инвеститорската карта “, съобщи Петър Паунов.

Венцеслав ИЛЧЕВ

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

Кметът на Кюстендил за проведен митинг против високите данъци
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР