Протестите, организирани от Възраждане в сряда, ще са мащабни, а

...
Протестите, организирани от Възраждане в сряда, ще са мащабни, а
Коментари Харесай

Костадинов: Когато властта се страхува от собствения си народ, тя няма правото да управлява

Протестите, проведени от „ Възраждане ” в сряда, ще са огромни, а властта я е боязън. Това счита водачът на партията Костадин Костадинов, който отговори в ефира на NOVA на отправените в сряда обвинявания, че престъпни лица вземат участие в организацията на митинга.

„ По същата логичност мога да кажа, че има престъпни хора, внедрени във властта ”, съобщи Костадинов.

Според него офанзивата е политическа. „ Просто ги е боязън. Това, което чух през вчерашния ден, едно към едно повтаря реплики на Младен Маринов от 2020 година Сега с всяко свое деяние демонстрират, че това е защитна реакция, тъй като митингите в сряда ще бъдат доста огромни. Не тъй като ги организираме ние, а в обществото се натрупва много яд против неналичието на действителна смяна ”, сподели Костадинов.

Той предизвести, че хората са много изнервени и „ може да стане безусловно всичко, като да вземем за пример хората да откажат да си тръгнат ” от митинга.

„ Искам да счупя това ръководство, желая да го отстрани, желая да стане по този начин, че да не ни ръководят хора, които се регистрират в непознати посолства, като отидат в метрополията водят със себе си американския дипломат. Искам да ни ръководят хора, които като кажат нещо, да го извършват ”, съобщи още водачът на „ Възраждане ”.

Той напомни, че главното искане на партията му е премахването на зеления документ. „ В сряда е съвещанието на Министерски съвет. Каня всеки българин, който счита, че правата му са нарушени, да пристигна и да желаяме сметка ”, сподели Костадинов.

Относно вероятността за провокации, Костадинов сподели, че на предходния митинг е имало двама провокатори, които са били задържани.

„ Властта се опасява, както се опасяваше и предходната власт. Когато властта се опасява от личния си народ, тя губи легитимация, тя няма правото да ръководи ”

Според него ръководещите „ симулират ” битка с основния прокурор.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР