Протестите на фермерите започнаха, след като нидерландското правителство обяви, че

...
Протестите на фермерите започнаха, след като нидерландското правителство обяви, че
Коментари Харесай

Над 100 фермери арестувани при протести в Нидерландия

Протестите на фермерите започнаха, откакто нидерландското държавно управление разгласи, че ще вкара по-строги ограничения за ограничение на азотните излъчвания в околната среда.

Фермерите обявиха, че тази политика ще съсипе доста селски стопанства, защото точно отглеждането на животни и торовете са главните източници на азотни излъчвания.

В продължение на няколко дни от началото на юли фермерите блокираха хранилища за дистрибуция на супермаркети и пътища в символ на митинг. Действията на фермерите изпразниха рафтовете на супермаркетите в страната. В редица магазини по границата с Германия на рафтовете с хлебни и сладкарски произведения, зеленчуци и сладолед се появиха " празни места ". Супермаркетите в Нидерландия са претърпели загуби за десетки милиони евро заради блокадата на складовете.

В края на юли митингите се възобновиха, като фермерите блокираха съществени автомагистрали и хвърляха тор и сено по пътищата в символ на митинг против политиката на държавното управление в региона на околната среда./БГНЕС

Амстердам / Нидерландия
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР