Протестиращите срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев

...
Протестиращите срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

Протестиращи се стягат да блокират пътищата в страната

Протестиращите против премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев провеждат обсада на всички пътища в страната. Планът е това да стане на 27-ми март. Организатор е групата във фейсбук " ПРОТЕСТ 20/21 - ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА "

Ето какво оповестяват уредниците:

На 27-ми март т.г., в Ден 262-ри от нашия антиправителствен митинг против бойковизЪма и каскетщината, мафиотизирали и мутризирали нашето Отечество - Република България, ние - протестиращите жители:

1.) Обявяваме Всеобща национална обсада на цялата републиканска пътна мрежа в страната.
2.) Призоваваме всички будни български жители, имащи дееспособност за водачи на коли да се провеждат и да проведат блокиране на пътните артерии към своите обитаеми места.
3.) Организираме централен Автопоход " БЛОКАДА ", който ще тръгне в 10:30 ч. от постройката на Българска народна банка в София и ще стигне до мястото на Единението на Българската нация, където ще бъде повдигнат Българския трикольор.
4.) Призоваваме всички наши сънародници за интензивност в тези начинания като приканваме за всеобщо присъединяване и в общия Автопоход, тръгващ от Българската столица.
5.) Известяваме, че на идващия 263-ти протестен ден - неделя, 28-ми март т.г., когато се празнува паметта на първия български светец - св. княз Боян Енравота, от 11:00 ч. пред Българска народна банка ще тръгне нашия обичаен поход до персоналния дом на лицето Бойко Методиев Борисов, с цел да се помолим за избавлението на България от нарушителя и неговата тайфа.

БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ!
БОРЕТЕ съдебна експертиза ЗА Върховен административен съд И ВАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ!
НЕКА БЪДЕМ АКТИВНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!
НЕКА ОСВОБОДИМ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ОТ МАФИЯТА!
Н А П Р Е Д!!!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР