Протестиращите разписаха оставката“ на Валери Симеонов С шествие до централата

...
Протестиращите разписаха оставката“ на Валери Симеонов С шествие до централата
Коментари Харесай

Протестиращите разписаха „оставката“ на Валери Симеонов

Протестиращите разписаха „ оставката “ на Валери Симеонов С шествие до централата на Вътрешна македонска революционна организация и с копия на написаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов мина 16-ата вечер от гражданските митинги с искане за оставката на Симеонов.
 
Значително по-малко се събраха довечера на следващия митинг с искане за оставката на Симеонов - към 50 души.
 
По-рано денем майките на деца с увреждания излязоха с позиция, че митингът има цивилен темперамент и морални учредения и всяка политическа мощ, която счита тяхното мнение за основателно, може да окаже поддръжка на настояването за оставка, " само че нито една политическа мощ не трябва да си преценява, че ще гради развиването си на гърба на настояването на майките ". И довечера майките споделиха, че всеки, който ги счита за платени, не е добре пристигнал на този митинг.
 
Протестиращите разпространяваха лист с " оставката " на Валери Симеонов, написана от " негово име ", с претекстове, че не може да управлява поривите си да приказва обиди, не може да управлява желанията си да лишава права, както и спонтанните си демонстрации на ненавист към човешките полезности. " Боли, не боли, депозирам оставка ", приключва написаното на раздаваните листи. Печат " утвърждавам ", който е допълнен с подписа на суверена в лицето на българските жители, също участва на листите. Идеята е повече хора да ги подпишат и по-късно майките ще решат какво да вършат.
 
Майките на деца с увреждания и жителите организираха шествие, което мина по ул. " Пиротска ". Протестиращите стопираха пред централата на Вътрешна македонска революционна организация, с цел да скандират " Оставка ".-->
 
Протестите не престават и на следващия ден - още веднъж от 17.30 ч. пред Министерския съвет, а хората се заканват, че всеки ден ще е по този начин до подаването на оставка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР