Протестиращите превозвачи влязоха в парламента, за да се срещат с

...
Протестиращите превозвачи влязоха в парламента, за да се срещат с
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП се карат с превозвачи в кафето на парламента

Протестиращите превозвачи влязоха в Народното събрание, с цел да се срещат с представители парламентарните групи , защото през днешния ден Народното събрание не е приел план за решение, което втори ден отпада от дневния ред на Народно събрание. Той беше за предоставяне на позволение на АПИ да изплати над 1 милиарда лева на компаниите за пътно поддържане за осъществени от тях ремонтни действия. Преди влизането в постройката на Народното събрание превозвачи стачкуваха начело, само че пред news.bg разясниха, че са влезнали като посетители в Народно събрание.

Необичайна среща обаче те организираха в кафето на Народното събрание с представители на ГЕРБ. Депутатът Николай Нанков застана на тяхна страна, подкрепяйки ги, че Народното събрание е отхвърлил казуса и през днешния ден. Той настоя, че точката е била неодобрена и на комисиите .
 Петков поддържа АПИ да ремонтира пътища, само че законно
Петков поддържа АПИ да ремонтира пътища, само че законно

Петков се опасява, че може да се заплати на хора, които са нарушили закона

От страна на ръководещите се появи Константин Бачийски от " Продължаваме промяната ", който сподели, че изнесените обстоятелства не са правилни и средствата са преведени на компаниите , а договорите им подписани. Спор имаше и за тол системата и тол таксите. Нанков твърдеше, че договорите са с 20% по-високи цени.

На въпроса за какво се състои срещата в кафето от ГЕРБ дадоха отговор, че превозвачите били влезнали там. Техен показал попита по кое време ще се работи обикновено , къде е министърът на превоза Николай Събев и по кое време компаниите ще се движат обикновено.
 Караджов нямал различия с премиера за мандата на АПИ
Караджов нямал различия с премиера за мандата на АПИ

Убеден е, че АПИ ще получи мандат да поддържа пътищата до новите контракти

Припомняме, че през вчерашния ден министърът на районното развиване Гроздан Караджов разгласи в Народното събрание, че пътищата у нас към този момент не могат да бъдат ремонтирани и прикани депутатите за ограничения, които да решат казуса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР