Протестиращите не вярват на властта. Те не вярват, че това,

...
Протестиращите не вярват на властта. Те не вярват, че това,
Коментари Харесай

Миков за енергитиците: Не е добре да колиш златните кокошки

" Протестиращите не имат вяра на властта. Те не имат вяра, че това, което се приказва, ще се извърши. Не имат вяра, тъй като в последните години в българската енергетика протичат отрицателни процеси. ПАВЕЦ Чаира е счупена от години, блоковете от руснаците ги продадохме на няколко пъти на украинците, а в този момент се готвим да затворим ТЕЦ-овете. " Това съобщи в ефира на Nova News Михаил Миков, някогашен ръководител на Народното събрание.

Той добави, че " протестиращите са „ златните кокошки “ на България и не е добре да ги колиш “.

„ Големият въпрос е докога ще изкара тази коалиция, чакат да внесат след втория тур на локалните избори проекто-бюджета. Парите от Европа са витално нужни за властта. Затова е огромният напън в този момент – с цената на българската енергетика и с цената на това, което всеки български жител ще плаща”

По негово мнение е допустима бъдеща държавна рецесия и направи прогноза, че тя ще се задълбочи, когато действителният бюджет стане публично притежание след локалните избори. Партиите от обединението ще стартират да се разграничават от това, в което са взели участие, тъй като цената е прекомерно висока.

„ Ако в действителност беше толкоз значимо, щяха да го прегледат преди ваканцията. Промените са в няколко групи, служебните държавни управления са свързани с немощта на Народното събрание да излъчи постоянно държавно управление. Сега всичко се трансферира върху президента. Как си представяте, че едно държавно управление, като това от 2013-та, изгубило доверие, провокирало публично напрежение, ще продължи да ръководи. Тогава може би ще чакаме жителите да ги хвърлят през прозорците на Министерския съвет”, сподели Миков по тематиката с конституционните промени.

На въпрос за промяната на националния празник Михов означи, че в страната вървят всеобщи подписи за запазването на 3-ти март.

„ И преди 9-ти септември 3-ти март е бил народен празник, в този момент толкоз ли се уплашиха от Русия ", запита той
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР