Протестиращите хвърлят димки срещу кордона от полицаи, а те им

...
Протестиращите хвърлят димки срещу кордона от полицаи, а те им
Коментари Харесай

Репортер на BTV е обгазен, на място при сблъсъците е и ген. Шивиков

Протестиращите хвърлят димки против кордона от служители на реда, а те им дават отговор с пикантен спрей. По-късно стана ясно, че е сълзотворен газ. BTV оповестява за няколко потърпевши от сълзотворния газ протестиращи.
Оказа се, че в битката е била напръскана и Кана Рачева, която предава обстановката на митингите от източния завършек на Партийния дом, където е главното напрежение сега.
Това не беше пикантен спрей, а газ, с който полицията дава отговор на хората. Той попадна върху лицето и очите ми, изясни Рачева.
Операторът към този момент е потърпевш и не може да съобщи нищо, сподели тя. Това е операторът Боби Мавров на bTV.
Има и потърпевши протестиращи. Те се пробват да измият лицата си. В същото време се видяха фрагменти на нови задържани жители.
Продължават опитите на протестиращите да пробият кордона на управляващите. Те започнаха да пръскат с вода силите на реда. Продължават да мятат по управляващите яйца и домати.
На место е и военачалник, който се пробва да успокои обстановката. Малко по-късно стана ясно, че той също е бил обгазен.
 Протестът с ултиматум към Караянчева, няколко несполучливи опита за пробив на полицейски кордон Протестът с ултиматум към Караянчева, няколко несполучливи опита за пробив на полицейски кордон
Протестиращите дадоха 10 минути на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева да слезе при тях. В противоположен случай, ще има нов взлом на...
Причина за новата ескалация е слух, който се е пуснал измежду протестиращите, че парламентарната група на ГЕРБ ще изоставен Народното събрание.
По роман от bTV един от протестиращите е нанесъл удар на чиновник на жандармерията, което е повишило в допълнение напрежението на митинга. На случая е участвал е и Иво Мирчев, от " Да България ".
В същото време жандармеристи отблъскват протестиращи, които не престават да бутат бусовете, подредени като щит пред митинга до входа на Народното събрание.
Това провокира нова офанзива към бус на жандармерията в региона.
(ВИДЕО)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР