Протестиращи земеделци от Испания слязоха от тракторите си на една

...
Протестиращи земеделци от Испания слязоха от тракторите си на една
Коментари Харесай

Испански земеделци дружно преместиха патрулка, за да я разкарат от пътя на тракторите

Протестиращи земеделци от Испания слязоха от тракторите си на една от автомагистралите в страната, с цел да реалокират с дружни старания патрул на „ Пътна полиция “, препречил пътя им към град Памплона.

Без да се двоумят, към полицейската кола бързо настъпва блъсканица и към петнайсетина души стартират да бутат и тласкат возилото настрана, в опит да го реалокират от пътя на тракторите.

В последна сметка те реализират задачата си и реалокират патрулката, след което се връщат по тракторите си и подкарват тежката земеделска техника към столицата на самостоятелната северна област Навара, където се причислиха към митингите на други фермери, също пристигнали с тракторите си.

Подобно на сътрудниците си във Франция, Белгия, Италия и Португалия испанските фермери се оплакват от все по-голямата администрация, ниските индустриални цени и по-високите разноски. Според тях все по-големите условия, наложени на фермерите от Европейски Съюз поради опазването на околната среда, ги прави по-слабо конкурентоспособни по отношение на сътрудниците им в други региони на света като Латинска Америка и европейските страни отвън блока,



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР