Протестиращи в Смолян, живеещи на ул. „Колю Фичето, блокираха за

...
Протестиращи в Смолян, живеещи на ул. „Колю Фичето, блокираха за
Коментари Харесай

Блокираха кръстовище в Смолян заради разкопани улици по водн...

Протестиращи в Смолян, живеещи на ул. „ Колю Фичето ", блокираха за към час основно кръстовище в регионалния град. Движението беше спряно към индустриалната зона, което провокира транспортен безпорядък тази заран. Протестиращите упорстват допустимо най-бързо да се асфалтира улицата, която е ремонтирана по водния цикъл, който се извършва поетапно в регионалния град.



От управлението на община Смолян им дадоха отговор, че асфалтирането е ангажимент на изпълнителя по плана.

Протести за асфалтиране на улици, разкопани по водния цикъл, имаше и на други места в регионалния град предходни седмици.

За проблемите с плана за водния цикъл се организира работна среща при регионалния шеф на Смолян Стефан Сабрутев, на която участваха представители на ВИК - Смолян и изпълнителят на плана. " Ръководителят на плана съобщи на тази работна среща, че причина за забавянето на асфалтирането е, че имат доста хора в карантина и заболели от Ковид-19. Заявиха, че няма друга причина с изключение на работна ръка и търсят нови групи да сключат контракт. Поеха ангажимент, че до понеделник ще дадат график за асфалтирането на улиците. Имат учредения хората да недоволстват, някои улици чакат от много време. От наша страна, на ВИК, няма причина за забавянето, нямаме забавено заплащане ", съобщи инж. Мариян Николов, шеф на ВИК - Смолян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР