Протестиращи срещу ограниченията заради коронавируса в Канада подкрепиха шофьорите на

...
Протестиращи срещу ограниченията заради коронавируса в Канада подкрепиха шофьорите на
Коментари Харесай

Протестите в Канада продължават

Протестиращи против рестриктивните мерки поради ковид в Канада поддържаха водачите на товарни камиони, чиито " Конвой на свободата " окупира столицата Отава към този момент втора седмица, оповестява БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30485
Шофьорите са недоволни от разпоредбите за наложителна имунизация против Коронавирус. Въпреки че се чака температурите да паднат до минус 30 градуса по Целзий, стачкуващите разпънаха палатки и издигнаха надуваеми крепости и плакати с антиправителствени лозунги пред Народното събрание.

Полицейските елементи построиха загради през нощта, с цел да лимитират достъпа на транспортни средства до центъра на града и оповестиха, че ще пресекат всяка противозаконна активност по най-бързия метод.

Подобни митинги са планувани и в Торонто, Квебек и Уинипег.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30485  Близо 10% от децата на възраст 5-11 години в Кипър са имунизирани против COVID-19 Близо 10% от децата на възраст 5-11 години в Кипър са имунизирани против COVID-19  Шефът на СЗО разискал с китайския министър председател потребността от по-силно съдействие по отношение на произхода на COVID-19 Шефът на СЗО разискал с китайския министър председател потребността от по-силно съдействие по отношение на произхода на COVID-19  Унгария ограничи достъпа на медии до лечебните заведения макар правосъдно решение Унгария ограничи достъпа на медии до лечебните заведения макар правосъдно решение
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР