Протестиращи срещу коалиционното правителство на Кирил Петков пристигнаха в София

...
Протестиращи срещу коалиционното правителство на Кирил Петков пристигнаха в София
Коментари Харесай

Автобуси със "спонтанно" протестиращи задръстиха София

Протестиращи против съдружното държавно управление на Кирил Петков дойдоха в София с проведен превоз. Снимки и видео в обществените мрежи демонстрират, че централният столичен бул. " Дондуков " е задръстен с паркирали рейсове. От регистрационния номер проличава, че част от тях идват от Разград, Кърджали и Хасково. Най-вероятно става дума за симпатизанти на Движение за права и свободи, които участваха в антиправителствените демонстрации пред Народното събрание и във вторник, оповестява " Сега ".

Днес митинг ът за оставката на Кирил Петков се организира пред катедралата катедрала  “Св. Александър Невски ”. Освен Движение за права и свободи, там ще митинг ират и партия " Възраждане ". " Благодарим ви за поддръжката през вчерашния ден! Борбата продължава и през днешния ден. 17:00 ч. зад Народното събрание, до Александър Невски ", написа в профила на партията във Facebook.

На същото място се организира и проява под надпис " Национален митинг срещу високите цени на горивата ". Искания им са цените на бензин и дизел да са под 2лв, а на газа под 1лв. Част от митинг иращите се заканват да стигнат до Народното събрание. Освен против държавното управление, през днешния ден ще има и " Шествие на смяната ". " Не на мафията! Не на корупцията! Не на задкулисието! Не желаеме нови избори и не желаеме ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт! ", написа в описанието на събитието. Началната точка на шествието е пл. " Народно заседание ".
   
 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР