Протестиращи се събраха в центъра на столицата за 53-та поредна

...
Протестиращи се събраха в центъра на столицата за 53-та поредна
Коментари Харесай

Да защитим демокрацията, ден 53

Протестиращи се събраха в центъра на столицата за 53-та поредна вечер с искане за оставка на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев. За следващ ден в неделя останаха и палатковите лагери на площад " Независимост ", пред Софийския университет и на " Орлов мост ", където придвижването е блокирано.

Тази вечер уредниците раздаваха стикери с надпис " Велико национално въстание " и картинка на метла и змия. Те приканиха присъстващите да ги разлепят из града и да осведомят жителите какво ще се случи на 2 септември.

Ще ги пометем, съобщи Арман Бабикян от така наречен Отровно трио. " Ще са нужни доста метли, с цел да пометем толкоз доста отпадък. За това сме отговорни всички ние, в това число и аз. Боклукът се натрупа, тъй като чакахме 11 години ", сподели той.

Организаторите приканиха за всеобщ митинг на 2 септември от 8.00 часа на площад " Независимост ", когато се чака депутатите да стартират новата си сесия.

На 2 септември ви дефинирам среща тук, съобщи Ренета Инджова, някогашен министър председател на страната. Чака ни дълъг маратон. Наричат ни метежници, по тази причина да ти пометем, прикани тя от трибуната на площада.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР