Протестиращи се събират в столицата и в големите градове в

...
Протестиращи се събират в столицата и в големите градове в
Коментари Харесай

62-ри ден на антиправителствени протести

Протестиращи се събират в столицата и в огромните градове в страната за 62-ри ден с претенции за оставката на кабинета „ Борисов 3 “, на основния прокурор Иван Гешев, за привикване на Велико национално заседание, както и за предварителни избори и машинно гласоподаване.

Тази вечер митингът в София минава под надпис „ Нас не ни е боязън “. Към 19:00 ч. ситуацията на площад „ Независимост “ е спокойна. Гражданите ще чуят речите на уредниците от така наречен „ Отровно трио “ до фонтана пред президентството, а по-късно се чака да се насочат и на обичайното си шествие до площад „ Орлов мост “.

Около 12:00 ч. през днешния ден стачкуващи се събраха за акция „ Нека дружно да си вземем движимостите, които бяха отнесени от окупационния лагер “ пред постройката на 2-ро Районно ръководство. Желанието им бе да върнат конфискуваните предмети след прекратяването на блокадата на „ Орлов мост “ в нощта на 3 септември от органите на реда. Конфискуваните движимости се оказаха в друго отделение на Министерство на вътрешните работи, в последна сметка част от хората са съумели да вземат някои от нещата си, осведоми bTV.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР