Протестиращи решиха да поискат сметка от Отровното трио за събраните

...
Протестиращи решиха да поискат сметка от Отровното трио за събраните
Коментари Харесай

Протестиращи към Отровното трио: Къде са парите?

 Протестиращи взеха решение да изискат сметка от " Отровното трио " за събраните от дарения средства, заяви БНР.

Цитиран е протестиращ от снощния митинг: " Не с готовност да разцепваме митингите или да упрекваме някого, да гласуваме тук едно запитване към " Отровното трио ", колкото и да е неприятно - къде отидоха тези средства? Това са близо 100 000 лв. ", споделя недоволният.

Снощи Орлов мост в столицата беше блокиран от протестиращи, които за 153-а вечер упорстваха за оставката на държавното управление и на основния прокурор. Припомняме, че поради пандемията " Триото " приключи вечерните митинги и провежда обособени акции.

От септември насам на фейсбук страницата на " Отровното трио " стои зов за финансово подкрепяне и банкова сметка с съображение за заплащане " за задачите на митинга ". Неин титуляр е Николай Хаджигенов, който държи и запазената марка " Отровното трио ".

" Всяка стотинка в поддръжка на митингите стопира кражбата на 1000 лв. от властта. Всяка помощ за протеста против и е помощ за милиони българи. Благодарим на стотиците донори, поддръжката ви е значима за всички! ", написа на страницата на Триото.

Там също им слагат въпроса защо се харчат парите, само че за момента отговор към момента липсва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР