Протестиращи прекъснаха речта на американския президент Джо Байдън по време

...
Протестиращи прекъснаха речта на американския президент Джо Байдън по време
Коментари Харесай

Протестиращи прекъснаха речта на Байдън в църква

Протестиращи прекъснаха речта на американския президент Джо Байдън по време на предизборната му обиколка в Чарлстън, Южна Каролина.

Наложи се защитата да изведе недоволните, които желаеха със викания той да спомогне за преустановяване на огъня във войната сред Израел и " Хамас ". 

Байдън осъди политическото принуждение в директно обръщение към афроамериканците във значим изборен регион, където поддръжката за него понижа през последните години.

Инцидентът се случи по време на гала в църквата " Емануил ", в която през 2015 година 21-годишният Дилън Руф невъзмутимо простреля 9 афроамериканци, предава БНР. 

Скандиранията започнаха след репликите на Байдън: " Без истината няма светлина, без светлина няма път от този мрак ", на които от залата дадоха отговор: 

" Ако в действителност ви е грижа за изгубените тук животи, тогава би трябвало да ги почетете и да наградите за преустановяване на огъня в Палестина. Прекратяване на огъня в този момент! "  

 

След като протестиращите бяха изведени от защитата, Байдън изясни, че схваща страстите им и добави, че е работил " без доста звук с израелското държавно управление ", с цел да го насърчи да понижи интензитета на офанзивите и значително да се изтегли от Газа.

 

По време на виковете пък част от аудиторията се опита да ги заглуши с крясъци: " Още 4 години! " - в символ на поддръжка за още един мандат на Байдън.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР