Протестиращи от селата Росен, Веселие, Равна гора, Ясна Поляна и

...
Протестиращи от селата Росен, Веселие, Равна гора, Ясна Поляна и
Коментари Харесай

Протестиращите на пътя Бургас-Созопол: Стига обещания на АПИ, искаме спешен ремонт!

Протестиращи от селата Росен, Веселие, Равна гора, Ясна Поляна и Ново Паничарево се събраха на митинг на пътя Бургас-Созопол с искане за неотложен ремонт на пътя III-992 . Пътната права е в доста неприятно положение и пътуващите по нея споделят, че всеки ден рискуват живота си и този на своите деца, защото заплахата от пътни произшествия е доста огромна. 

До затваряне на пътя за Южното Черноморие не се стигна, защото уредниците не получиха позволение за това, а протестиращите показаха спокойно своето неодобрение край пътното платно. Те издигнаха плакати с надписи „ Стига обещания на АПИ “ и приканиха за незабавен ремонт на правата. 

 

Протест. Снимка: Искра.бг Протест. Снимка: Искра.бг Протест. Снимка: Искра.бг Протест. Снимка: Искра.бг Протест. Снимка: Искра.бг Протест. Снимка: Искра.бг Протест. Снимка: Искра.бг Протест. Снимка: Искра.бг

Припомняме, че през вчерашния ден от Агенция „ Пътна инфраструктура “ оповестиха, че процедурата за ремонт на път III-992 ще бъде ускорена и се чака той да стартира през септември, стига да няма обжалвания на публичната поръчка. 

Въпреки, че пътят не бе затворен, Министерство на вътрешните работи разгласи обходни направления , като задачата бе да се избегнат тапи :

– В посока Бургас към Южното Черноморие може да се пътува през парк „ Росенец “ – с. Росен – местността Меден хълм – село Атия

– В посока Южното Черноморие – Бургас може да се пътува през Приморско – Ясна поляна и оттова по пътя Малко Търново – Бургас през с. Маринка.

Oчаквайте детайлности!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР