Протестиращи от групата за защита на правата на животните (Peta)

...
Протестиращи от групата за защита на правата на животните (Peta)
Коментари Харесай

Протестиращи за правата на животните щурмуваха ревю на Виктория Бекъм в Париж

Протестиращи от групата за отбрана на правата на животните (Peta) щурмуваха шоу на Виктория Бекъм по време на Седмицата на модата в Париж.

Демонстрантките носеха бели тениски с надписи " Обърни тил на животинските кожи " и " Животните не са плат ". Кадри в обществените мрежи демонстрират по какъв начин те вървят паралелно с моделите на подиума, като държат плакати със слогана: " Да живее веганската кожа ".

Viva Vegan Leather: PETA storms catwalk at ✊

No garment is worth slaughtering and skinning a sensitive animal., wanna be the champion of vegan leather instead?
— PETA UK (@PETAUK)
" Нито една дреха или аксесоар не си заслужава насилственото ликвидиране и одиране на сензитивно и интелигентно животно. Призоваваме Виктория Бекъм вместо това да се обърне към етичните и екологични нововъведения, които са разполагаем през днешния ден, като да вземем за пример висококачествена кожа, направена от ябълки, грозде, ананас, гъби и др ", прикани представител на Организацията, представен от английския " The Guardian ".

Peta твърди, че въпреки марката на Бекъм да е забранила потреблението на кожа и екзотични кожи в сбирките си, тя към момента употребява кожа, в това число телешка.
Членовете на Организацията за отбрана на правата на животните са известни с провокативните си митинги, в това число на събития в Ню Йорк, Лондон и Милано през сегашния фешън сезон.
В края на вечерта Бекъм направи трагично влизане, преминавайки по дължината на подиума с патерици.

На Седмицата на модата в Париж беше показана сбирката есен/зима 2024 на певицата от Spice Girls.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР