Протестиращи нахлуха в Прокуратурата в Стара Загора. Днес местни жители

...
Протестиращи нахлуха в Прокуратурата в Стара Загора. Днес местни жители
Коментари Харесай

18-годишният дрифтаджия, който помете три момичета в Стара Загора, с две глоби за четири месеца

 Протестиращи нахлуха в Прокуратурата в Стара Загора. Днес локални поданици излязоха на нов митинг против войната и жертвите на пътя. Причината е следващата тежка злополука, при която пострадаха три девойки, едното от които е с ампутиран крайник. Недоволните желаят да схванат за какво водачът, упрекнат за пътния случай, е бил арестуван толкоз късно, предава Нова тв.

" До момента никой не се е свързал с нас. Искаме да знаем кой е причинителят ", сподели майката на най-тежко потърпевшото момиче.

18-годишният юноша беше арестуван през вчерашния ден вечерта. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане. Това потвърдиха от прокуратурата за NOVA. 

По първична информация водачът с букви Н. М. е дрифтирал, когато е блъснал девойките на ул. " Христина Морфова ". Пробите за алкохол и опиати на лидера са негативни. 

В неделя на брифинг на прокуратурата стана ясно, че са разпитани 10 свидетеля. Иззет е автомобила, който е взел участие в злополуката. 

Задържаният е възпитаник. В предишното той е правил и други нарушавания на пътя. В деня на случая с него са пътували още двама души - момче и момиче. 

" Непосредствено след приемане на информация в Районната прокуратура, че е почнало следствие, сме почнали да упражняваме управление и контрол над следствието и да даваме инструкции за осъществяване на съответни процесуални-следствени дейности. Определен е наблюдаващ прокурор ", изясни районният прокурор Таня Димитрова.

За сходно закононарушение законът планува затвор от 1 до 6 години и отнемане от право да ръководи МПС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР