Протестиращи, които искат да свалят кмета на Лондон Садик Хан,

...
Протестиращи, които искат да свалят кмета на Лондон Садик Хан,
Коментари Харесай

Над Лондон пуснаха провокативен балон, осмиващ кмета

Протестиращи, които желаят да смъкват кмета на Лондон Садик Хан, пуснаха над Площада на Народното събрание в английската столица голям балон, на който кметът е изобразен в жълти бикини, съобщи Асошиейтед прес.
 
Малка група протестиращи се бяха събрали, с цел да видят издигането на балона. Някои носеха тениски с надпис " " Да създадем Лондон още веднъж безвреден ".
 
Според протестиращите Хан не е съумял да понижи уличната престъпност в английската столица. Акцията е замислена и като укор към Хан по тази причина, че преди време разреши на недоволни от визитата на американския президент във Англия да пуснат голям балон, изобразяващ Доналд Тръмп като ядосано бебе.
 
За изработването на балона, осмиващ кмета, са били събрани над 58 000 паунда (75 000 долара). Организаторът на акцията Йъни Брюър съобщи, че днешният митинг е " реакция " на балона за Тръмп. " Мисля, че към водача на свободния свят и най-големия съдружник на Обединеното кралство би трябвало да се прояви най-малко малко почитание ", сподели той.
 
Хан, първият кмет на Лондон мохамеданин, неведнъж беше подложен на критика от Тръмп във връзка с сигурността и престъпността в английската столица.-->
 
Бикините са отпратка към реклама за намаляване с млада жена по жълти бикини, която Хан забранил да бъде сложена в транспортната мрежа на града. Тогава той съобщи, че рекламата е унизителна, само че съгласно негови съперници възбраната й е била посягане против свободата на словото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР