Протестиращи жители на Панчарево и Кокаляне блокираха пътя Самоков -

...
Протестиращи жители на Панчарево и Кокаляне блокираха пътя Самоков -
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха пътя София-Самоков

Протестиращи поданици на Панчарево и Кокаляне блокираха пътя Самоков - София в региона на Кокалянското ханче.

Причината за недоволството им са зачестилите прекъсвания на електрозахранването, както и неналичието на инфраструктура.

Според протестиращите улиците им са в " бедствено " положение, а в двете столични села тротоарите се разрушават. По думите им от години има проблем и с канализацията. Демонстрантите обърнаха внимание и че положението на " Самоковско шосе " от години е неприятно, а ограничения не се взимат.

Движението се пренасочва, а по пътя към този момент са образуваха огромни колони от коли.

Същевременно пред Министерския съвет стартира юбилейният митинг във връзка 200 дни от началото на антиправителствените митинги в София. Представители на самодейността " Системата ни убива " са уредниците. Исканията са същите - оставка на държавното управление и на основния прокурор.

Мястото към този момент е готово за демонстрацията, инсталирана е озвучителната техника. Постоянно идват нови хора, които желаят да се включат в проявата, заяви БНР.

Палатката на " Системата ни убива " е на мястото, вижда се и черно знаме, на което е изписано - " Силни сме обединени ".

Организаторите показват в анонса за демонстрацията в обществените мрежи, че - " 200 е доста особено число . От една страна министър председателят обича да споделя за подвизите си с високопоставени чужденци, а скоростта на тези подвизи, както самичък се хвали, е 200 ", пишат уредниците.

" От друга страна 200 е число, което се състои от двойка и две нули. Това е оценката, която народът сложи ", пишат представители на " Системата ни убива ".

Все още няма изясненост по какъв начин тъкмо ще протече митингът. Той е възнамеряват като 6-часов, от 16.00 до 22.00 часа.

Движението на коли сега се реализира обикновено.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР