Протестиращи блокираха входа и изхода за камиони на ГКПП Дунав

...
Протестиращи блокираха входа и изхода за камиони на ГКПП Дунав
Коментари Харесай

Димо Тонев: Пътят Русе - Мартен се е превърнал в паркинг за камиони

Протестиращи блокираха входа и изхода за камиони на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе

Недоволни от километричните опашки от изчакващи да преминат през Дунав мост тежкотоварни коли поданици на гр. Мартен блокираха за към час входа и изхода за камиони на граничния контролно-пропускателен пункт, съобщи.

Не бе блокиран само изходът за леки коли от България към Румъния. Протестът бе подсилен и от поданици на Русе, работещи в Индустриална зона „ Тегра “, които също се извънредно затруднени при пътуването до месторабота.

„ Пътят Русе – Мартен се е трансформирал в паркинг за камиони. Вчера не чухме от заместник-министрите ограничения, които ще решат казуса дефинитивно “, сподели кметът на МартенДимо Тонев, който беше измежду протестиращите.

При недоволните дойдоха кметът на РусеПенчо Милков и шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Николай Ненков, които разговаряха с тях.

Протестиращите да безапелационни, че би трябвало да се откри съществено решение на казуса, защото дистанцията от пет-шест километра се изминава за над час, когато има запушване от камиони. Това им пречи да отидат обикновено на работа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР