Протестиращи блокираха бул. Дондуков пред сградата на Министерски съвет. Демонстрацията

...
Протестиращи блокираха бул. Дондуков пред сградата на Министерски съвет. Демонстрацията
Коментари Харесай

Протестиращи подредиха стари обувки пред Министерски съвет

Протестиращи блокираха бул. " Дондуков " пред постройката на Министерски съвет. Демонстрацията беше под надпис: " Ден 120: Изтърканите обувки на 2 млн. българи ". Протестиращи подредиха старите си обувки пред вратата на Министерския съвет и обявиха, че властта не подхваща нищо, с цел да върне назад българите от чужбина.

Милиони българи избягаха от страната ни поради липса на правораздаване и липса на вероятност. Това напомни пред " Евроком " и Арман Бабикян от Народното събрание.

" Ние сме с два милиона по-малко, не тъй като раждаемостта е по-ниска, а тъй като хората си потеглят. Те обичат родината си, само че ненавиждат страната ", уточни той.

Демонстрантите скандираха " Оставка " и целеха постройката с топки за тенис на корт. Те показаха терзания от провеждането на идващите парламентарни изброи.

" Трябва доста хора да се включим като доброволци и наблюдаващи, с цел да подсигуряваме оптимално честността на изборите, когато и да се те дали предварителни, или постоянни. Трябва жителите да натискаме всичко да бъде наред ", споделиха протестиращи.

" Един от инструментите за промяна на ръководството са изборите. Вече ползвахме някои други от интрументите - митинги, блокади на пътища, палаткови лагери, въстания, сходни акции като днешната. Ако Борисов упорства да ни натика на мощ в политическата битка, ще получи и този удар ", разяснява още Бабикян, който е част от " Отровното трио ".

Той добави, че следва да решат под каква форма ще вземат участие:

" Засега организираме хората по места ", уточни той.

Пред постройката на Министерски съвет се организира митинг под надпис - " Ден 120: Изтърканите обувки на 2 млн. българи ". Протестиращи донесоха остарели обувки, които струпаха пред постройката.
 Протестиращи подредиха остарели обувки пред Министерски съвет

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР