Протестиращ мъж, разпознат от мнозина в социалните мрежи като бившия

...
Протестиращ мъж, разпознат от мнозина в социалните мрежи като бившия
Коментари Харесай

Скандално видео разкрива как докладват на Христо Иванов за разговор с Маджо

Протестиращ мъж, разпознат от мнозина в обществените мрежи като някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски, сложи в неловко състояние ръководителя на "Да, България " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Докато Иванов протестираше към палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше подвизите си онлайн в обществените мрежи, към него се приближи негов сподвижник и изиска да се фотографира с него. „ Я ме щракни, тъй като като стане министър председател, дет‘ се вика, да не ни не помни “, стартира диалога мъжът.

В отговор Иванов застава до него и двамата театралничат за фотография. След нея обаче Ламбовски продължава да приказва.

"Значи, изключил съм си телефона, тъй като тоя се е обадил на Маджо ", стартира да споделя той, само че Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския го прекъсва: "Чакай в този момент, че вършим лайф ".

Следва нов опит за съобщаване на новината: "Само да ти кажа, обадил се на Маджо... ".

Иванов го скастря с "Шшшт " и му дава знак с ръка, че разискването на сходни неща е неуместно. "После ще приказваме ", съгласява се мъжът.



Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския незабавно отговори на видеото във Фейсбука си и осведоми, че той персонално няма визия коя мутра с коя мутра си е говорила.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР