Протестирахме срещу репресията за отстояване на демокрацията и правовата държава.

...
Протестирахме срещу репресията за отстояване на демокрацията и правовата държава.
Коментари Харесай

Атанасова: Арестът на Борисов цели да се отклони общественото внимание от кризите, пред които сме изправени

Протестирахме против репресията за отстояване на демокрацията и правовата страна. Убедени сме, че в случай че в една правова страна полицията без да обоснове своите дейности, без те да са съотносими към времето, хората и мястото така и така да е обяснено на обществото не можем да твърдим, че сме правова страна. Това сподели ръководителят на парламентарна група на – Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, в предаването „ Лице в лице “ по bTV.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 79
Бойко Рашков от парламентарна естрада обявяваше кой е нарушител, кой не, кой по какъв начин ще бъде арестуван. Днес и нощес станахме очевидци на това. Полицейска акция без смисъл да се организира в тъмните часове. От известието на прокуратурата стана ясно от по кое време за всички важи задържане за 24 часа според закона на Министерство на вътрешните работи, сподели още тя.

По думите и от къщата на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма нищо конфискувано.

На процедура липсват движимости, които индиректно се отнасят към процеса – чанти, пари, чували. Достатъчно дълго време е минало, в случай че интервала е 2014-2019г., да стартира едно досъдебно произвеждане. Министерство на вътрешните работи и прокуратурата би трябвало да имат съответно пояснение за протичащото се, означи Атанасова.

Според Атанасова в публикуваното от Министерство на вътрешните работи прессъобщение нощес данните са били на 99% неистина. И добави, че нито Борисов, нито Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова са били арестувани към този миг. Както и, че в дома на Менда Стоянова въобще не е влизала полиция.

Всичко това ще бъде медийна пушилка, която има за цел да отклони публичното внимание от рецесиите, пред които сме изправени, посочи Атанасова.

Сещам се за бруталния цинизъм на Цветанов, когато си разреши да прочете СРС-та с директно отношение към български лекари. Тогава имах здравословен проблем и не бях на работа, само че осъдих това държание. Трябва да е трайна процедура и политиците да знаят къде е алената линия, която не могат да пресичат. Винаги съм твърдяла че българският съд може да оправдае или да упрекна, който и да е, означи ръководителят на ПГ на – Съюз на демократичните сили.

Забавяне в правораздаването по случая Нено Димов се дължи на всички съдени промени. Не трябваше да са свързани с избрана политическа партия, а с това да се подсигурява бърз и обективен правосъден развой. Но той не зависи от политиците, или зависи доколкото те могат да трансформират законодателството, добави още тя.

Още на конгреса декларирахме че това държавно управление е пагубно за страната ни. При всички положения хората не живеят по-добре. На държавното управление липсва обща теза за ръководство. Това е проява на безнаказаност, която следим към този момент 100 дни. Трябва да си вървят, съобщи още Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР