Протести за и против начина, по който кметът на район

...
Протести за и против начина, по който кметът на район
Коментари Харесай

Протести "за" и "против" начина, по който кметът на район "Младост" беше арестувана

Протести " за " и " срещу " метода, по който кметът на регион " Младост " беше задържан, се организират сега пред кметството в столичния квартал. Обиските там са завършили към 21:30 часа нощес. Проверявани са документи, само че няма информация дали за конфискувани преписки, съобщи ПР-ът на регион " Младост " Диана Сивинова, която съобщи още, че всички чиновници са предизвестени да не излизат до края на работния ден. Тя сподели, че няма информация които кабинети са тествани. Днес общината ще работи обикновено за жители.

" Абсолютно спретната и нагласена акция, подхвърлени куфари. Това е неуместно. Как може някой да вози куфар с пари в багажника си на служебната кола. Тя е ходила на служебна среща в Столична община, не е обикновено това. Тя се бори година и половина със градежи и един безоблачен ден взема решение, че ще си носи куфар с пари в багажника ", разяснява пред Българска национална телевизия Диана Сивинова, ПР на Район " Младост ".

" Това е едно интензивно мероприятие за дискредитиране на законно определената кметица на регион " Младост ". Това са методите, които организират репресивните диктатури, да бъдат държани две дами с белезници 5 часа в центъра на София. Това е демонстративна акция, която цели затваряне на общината и отстранвяване ", съобщи един от последователите на Иванчева.

" Не мога да кажа към момента за този арест каква е истината, до момента в който не се произнесе следствието. Аз като член на инициативния комитет, който я издигна, свалихме доверието си от нея от дълго време, тъй като тя с работата си и дейностите си, потвърди, че не е правилен и почтен човек. За тези 2 години има няколко индикации, в които бяхме длъжни да свалим доверието си. Те са няколко - градежът на бл.70, тя подписа съглашение с вложителите. В " Младост " 4 пусна протокол към Столична да се продаде по 39.90 лв/кв.м. Имахме подозрения за корупция ", изясни Кристияна, от протестиращите.

По-късно през днешния ден се чакат резултати от Специализирана прокуратура.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР