Протести срещу високите цени на горивата се проведоха днес в

...
Протести срещу високите цени на горивата се проведоха днес в
Коментари Харесай

Протести срещу скъпите горива в Добрич и Стара Загора

Протести против високите цени на горивата се организираха през днешния ден в Добрич - за втори следващ ден, и Стара Загора - за втори следващ уикенд, заяви БНР.

В Добрич десетки коли и мотори се включиха по обед в шествие по улиците на града в символ на недоволството на жителите и от неприятното качество на горивата.

С развети флагове, форсиране на мотори и надписи " Не на високите цени на горивата " стотици жители на Добрич се включиха в протестното автошествие. По този метод те показаха своето неодобрение от непрекъснатото повишаване на цената на горивата в България " без по тази причина да има действителна причина " съгласно тях.

" Най-големите вериги вършат каквото си желаят ", " Горивата да дават отговор на цените, които би трябвало да са, а не да е цялостно с вода и боклук ", " Качество и количество. Щом една услуга се предлага на пазара, би трябвало да дава отговор на стандарта ", " Цените са доста високи. Мисля, че е редно да са по ниски цените ", бяха измежду мненията на стачкуващите.

Протестиращите споделиха още, че е обикновено във всеки град цената на един и същи тип гориво да е друга. Според тях през последните дни цените са спаднали на всички места, което им дава вяра, че митингите им не остават нечути.

Старозагорци също излязоха на митинг против високите цени на горивата, като близо 200 души минаха в автомобилно шествие през целия град.

Протестът е поради фрапантния скок в цените на горивата и е проведен в обществените мрежи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР