Протестът с искания за оставките на правителството на ГЕРБ и

...
Протестът с искания за оставките на правителството на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Протестът сменя тактиката: Палатки пред всички институции

Протестът с претенции за оставките на държавното управление на ГЕРБ и на основния прокурор Иван Гешев от сряда ще смени тактиката на сегашните три огромни пътни блокади с палаткови лагери на основни кръстовища в София и ще мине към блокада на всички вероятни институции. За това приканиха уредниците от Отровното трио в 34-ия ден на гражданското неодобрение.

За 17 часа в сряда е планувано опъването на палатки пред Съдебната палата, постройката на Европарламента, както и на министерствата на защитата, на правораздаването, на туризма, на културата, на спорта, на финансите, на труда, на вътрешните и на външните работи. Закана е палатките да останат на тези место " до момента в който свалим държавното управление ".

" Блокадата на кръстовищата безспорно е ефикасна, тъй като притегля публичното внимание, само че в това време се трансформира в още една причина за противоречие и разцепление посред ни, която ръководещите употребяват против нас. Нека обсадим основните институции и да пречим на който би трябвало! ", показва се в поканата на Отровното трио

То приканва хората да опишат на околните и приятелите си, които се осведомят най-вече от националните малките екрани какво в действителност се случва, тъй като информацията им е манипулирана!

" Всекидневно реализираме развиване в осъществяването на настояванията си и това е видно за всеки един човек, пристигнал да поддържа митингите онлайн! Правителството е все по-безсилно, дейностите му - все по-отчаяни. Нуждаем се от още по-цялостно и безкомпромисно наличие! Ако се организираме да блокираме изходите на държавните граници, настояванията ни ще се изпълнят за едно денонощие! ", показват още уредниците пиар експертът Арман Бабикян, скулпторът Велислав Минеков и юристът Николай Хаджигенов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР