Протестът по “жълтите павета тази седмица не е срещу развитието

...
Протестът по “жълтите павета тази седмица не е срещу развитието
Коментари Харесай

Маршируването по жълтите павета като бизнес

Протестът по “жълтите павета ” тази седмица не е против развиването на зимния туризъм, нито за запазване на природата в Пирин. Протестът е против България.

Пет години към този момент тайфа метежници саботират всяка национална самодейност, карат ни да имаме скрупули, че имаме история, традиции и лична просвета, казано непосредствено – да се срамим, че сме българи. Утре ще ни го припомнят, когато при минусови температури млади и остарели българи влязат в ледените води, с цел да вадят кръста на Христос.

Утре същите отново ще парадират, само че за узаконяване на хомобраковете.

Лобито им във властта се пробва да денонсира закони и Конституция през утвърждението на Конвенцията за предварителна защита и битка с насилието над дамите и домашното принуждение на Съвета на Европа, позната повече като “Истанбулската спогодба ”.

Протестът им от дълго време не е заплатен кеш, маршовете на мерзавците се трансформира в бизнес, който единствено в Националната организация за приходите и в Националния застрахователен институт са не запомнили да включат в регистрите си, а Националният статистически институт да регистрира % претовареност. Ако не са назначени по министерства, организации, университети, съдилища, институти, миткуващите протестъри са настанени в реещите се като попови лъжички неправителствени ГМО-та.

Имат си лъскави офиси на метри от Съдебната палата, Народното събрание, президентството и Министерския съвет, с цел да не губят време като би трябвало да маршируват за реализиране на следващата лобистка корекция или омаскаряване на следващата институция в страната. Имат си пропагандна мрежа – “медии ”, освен това надалеч освен дузината сайтове-бухалки на подсъдими олигарси и бегълци от правораздаването, от дълго време са любимци и на мейнстрийм малките екрани – бТВ и Нова, а за публичните БНР и Българска национална телевизия да не приказваме – те са като “приватизирани ” от обществено половите.

Нямат обаче социална поддръжка и не могат да я купят, поради това се пробват да подменят чипа на българина, да го трансфорат в пластмасов човек, в артикул на социопатните им проповеди. Но доста ги боли, когато истината за скритите им цели излезе на показ – тогава се усещат неудобно, гузно се снишават, до момента в който бурята отмине. А откакто се видя, че през политически хибридни планове не могат да завоюват гласовете на българите, не им остана нищо друго, с изключение на да продължат с миткосването по “жълтите павета ” в услуга на лобистки ползи, само че най-много да работят против България, освен това не за идея, а като бизнес модел.

С пролетарски възторг един печален някогашен министър – Христо Иванов към този момент твърди, че у нас е настъпил “режим ”, в това число в медиите. Иванов сподели това в първия работен ден – 2 януари, в ефира на публичното Българско национално радио, където за броени минути насочи оскърбителен изказвания по адрес на ръководителите на прокуратурата, Комисията за конфискация на нелегално добито имущество, та даже и против президента. Как известният като Пинокио ще изясни, че в същия този ден, по същото БНР, “режимът ” беше разрешил да приказва различен наставник от “Да, България ” – Стефан Тафров или Грета Ганева, която откакто пописа из “медиите ”-бухалки, бе уредена с пост в следващото хибридно ГМО – “Антикорупционен фонд ”. Защо Ганева не изследва по какъв начин тъкмо се финансира борещият се с “режима ” Христо Иванов? Той няма работа от две години и два месеца. А и “даренията ” за “Да, България ” от дълго време секнаха. С какво живее? Има ли данъчни, има ли институции, които да ревизират тези ментори на истината, по какъв начин и от какво живеят?

Тук идва и един различен въпрос – къде е Съветът за електронни медии, упражнява ли си отговорностите, тъй като е ясно, че БНР, а и Българска национална телевизия, както и Съвет за електронни медии, се устоят от целия български народ, който даже не е разрешил на метежниците да влязат в Народното събрание, само че получават несъразмерно по-голям достъп до ефир, в сравнение с всяка друга политическа мощ, в това число и мандатоносителят.

Моите почетения към бтв, само че май прекалява с любовта си към същите “борци ” с “режима ”. Достатъчно бе човек да види един репортаж от сряда, при който до момента в който министърът на екологията Нено Димов коментира истината за бъдещето на естествен парк “Пирин ”, самозваният еколог Тома Белев, настанен в нюзрума на бТВ, имаше правото на последна дума. Това е, Белев е над законите, над решенията на страната, над всичко в България. Какво значение има, че Белев като претендент за народен представител е получил гласовете на 282 (двеста осемдесет и два) излъгани гласоподавателя.

Промотирането на различен образец от протестърската тайфа – Емил Джасим продължава. Особено умилително е петнящият името на Апостола на българската независимост да има претенциите да менторства за протичащото в Иран, Сирия, а и в Европа. Разбира се, това е работата му, поради това получава тлъсти възнаграждения – да проучва “международното състояние ”, около иронизирането на българската история и превръщането й в на ниска цена комикс.

В Иран имало “режим ”, тръбят медиите на софийските олигарси, тръбят го и хрантутниците на НПО-та. Добре че още не са го сравнили с родния “режим ”. Странно е, обаче, по какъв начин това подстрекателство за режимите се разполага комфортно в интернационалните летописи на мейнстрийм медиите. Ако още някой не знае, “режим ” има в Китай, Русия – изобщо във всяка страна, в която неолибералите не са добре пристигнали. Сигурно скоро за “режим ” ще се приказва и за ръководещите в Унгария и Полша, които дръзват да се опълчват на Брюкселския диктат.

Громи Джасим “режимите ”, само че има бели петна за истината, че “Арабската пролет ” прати бомби в европейските столици и наводни Европа с милиони мигранти. “Експертът ” по режимите на следващия ден ще нападне и българската учителка, която решила да призове родителите на второкласниците, на които е класен началник, да ги обличат в национални носии най-малко един път седмично. “Защото, с цел да станеш добър европеец, би трябвало да си на първо място добър българин ”, счита преподавателката, без да си дава сметка какъв брой черна става с тези си думи в очите на един бюлюк анализатори, които към този момент изписват следващия си нихилистичен памфлет за “Дневник ”, “Дойче Веле ” или “Капитал ”.

Все издания, които драговолно препубликуват под индиго всяка написана у нас клеветническа публикация и пусната като “платена обява ” в някое европейско или американско издание. Елементарен способ за напън, изнудване и рекет. Та нали преди месец, когато осъзна, че е притиснат в ъгъла и този път няма да му се размине правосъдното гонене, Иво Прокопиев заплаши тъкмо с това – със залп от изявления против ръководството. Премиерът не спрял инспекцията на КОНПИ, ето ти 10 пасквила в 10 европейски издания. Поръчителят несъмнено е употребил и отстъпка.

Голяма част от менторите на публичния живот у нас от последните години нямат деца. Смятат ги за отживялост ли, а може би не е модерно?! Но имат кучета, котки и всевъзможни други любимци, най-вече от същия или от третия пол. Но не пропущат да се надсмиват над всеки, дръзнал да направи монумент, да провежда акция за покръстване на дребни българчета или да направи обичаен събор, възраждащ обичаи от над 13-вековната българска история. Никога няма да ги чуете да са загрижени от демографската злополука, за която 2017-та година е най-голямото доказателство. Неотдавна завършилата година е рекордна по ниска раждаемост от 1945-та година насам.

Въпреки всичко изброено дотук, опцията да господстват ще продължава да им се изплъзва, колкото и да напират да провокират предварителни парламентарни избори. Няма да я имат тази власт, даже и още веднъж да я придобият “служебно ”, а и да се случи това, няма да е за дълго. Хората прогледнаха и видяха в очите на “жълтопаветниците ” същия вманиачен пламък, който можеше да се види и у сектантските проповедници, пробвали да пуснат корени у нас в зората на демокрацията, само че без триумф. Сектантите нямат късмет у нас, най-малко до момента в който не минат няколко генерации през хибридната им агитация, въпреки тя към този момент да реализира противоположен резултат.

Осъзнаващи своята политическа импотентност, кукловодите на маршируващите мерзавци, в действителност към този момент употребяват митингите против България, не толкоз с цел да се доберат до властта или да спуснат лист с министри за назначение, а като бизнес модел.

След мъдрото решение на болшинството от британците да покажат “червения картон ” на брюкселските дантели, мизантропът Джордж Сорос търси избавление на своята подмолна империя. Изнася капитали от Лондон и ги насочва към Прага. Проповедниците на Сорос нямат късмет във Франция, нито в Германия, Австрия или Италия. В тези страни към този момент осъзнават тежките си неточности от толерантността към неолибералните режими и започнаха да ги отхвърлят.

Пластмасовите режими нямат късмет в Унгария, Полша, ненапълно в Чехия. Заради това и тези страни би трябвало да бъдат дестабилизирани. Което изяснява и за какво тъкмо натам са ориентирани вложенията на Сорос. Към групата от “нови ” европейски демокрации, би трябвало да прибавим България и Румъния, а и Западните Балкани. Още с идването на Доналд Тръмп преди година в Белия дом, Сорос разбра, че би трябвало да търси нови територии за политинженерните си планове и пагубните за националната еднаквост вложения. Точно към неговите “мръсни пари ” са се насочили родните метежници и подсъдимите им ментори.

А тези, които към момента не осъзнават какво им готвят, дано продължат да ги одобряват безусловно и дано им се връзват на лъжите, че “Истанбулската спогодба ” не въвеждала “третия пол ”, не отменяла обичайното схващане за мъж и жена. Защо тогава толкоз я пазят тази спогодба същите, които на следващия ден ще лобират за узаконяване на гей-браковете.

Докато ги поносим, до момента в който им се връзваме на “каузите ” за Пирин, за правосъдна промяна и правата на елементарните дизайнери джобовете им се пълнят, а българите се топим, което е и крайната цел на кукловодите им.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР