Протестът не е фокусиран само върху отпадането на зеления сертификат,

...
Протестът не е фокусиран само върху отпадането на зеления сертификат,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Протестът не е фокусиран само върху отпадането на зеления сертификат

Протестът не е фокусиран единствено върху отпадането на зеления документ, ще протестираме за естествен метод на ръководство на страната.

Искаме отпадане на всички ограничаващи ограничения. Работната група за Коронавирус документите на процедура към този момент не съществува. Нейното действие беше забавено още веднъж по виновност на държавното управление с към 2 седмици. Обявихме, че откакто нямаме противоположна връзка с държавното управление сме принудени още веднъж да излезем на улицата на митинг. Това съобщи в „Денят стартира с Георги Любенов“ водачът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

По думите му казусът е неналичието на диалогичност с държавното управление.

„Става въпрос за политическа измама. Проблемите се основават от политиците и би трябвало да бъдат решавани от политиците. Сегашното ръководство е като късния ГЕРБ, ръководството е куклено шоу. Ние сме длъжни да оказваме помощ на държавното управление, предлагайки му решения, които той да изпълни“, добави Костадин Костадинов.

Според него се отвлича вниманието на хората, по тази причина че цените на тока, горивата и газта скачат, има рекордна инфлация, цената на хляба стигна 2 лв. – тези проблеми би трябвало да бъдат решени.

Костадинов разяснява и промяната на управлението на „Булгаргаз“ по този начин: „С най-голямо страдание установяваме, че смяната не е смяна в модела на ръководство. Сменяме техния човек с нашия човек, само че методът по който се ръководи е същият.“

„Говореше се за промени, само че не виждаме промени в ръководството, има цели институции, които са непотребни, които би трябвало да бъдат премахнати“, сподели още Костадинов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР