Протестът на превозвачите ще продължи, докато правителството приеме исканията им.

...
Протестът на превозвачите ще продължи, докато правителството приеме исканията им.
Коментари Харесай

Протестиращ: Оставка на Кирил Петков! И в Третия свят няма такива пътища

Протестът на превозвачите ще продължи, до момента в който държавното управление одобри настояванията им. Това обявиха пред камерата на Plovdiv24.bg участници в митинга в Пловдив.

Транспортният бранш има три съществени претенции - понижаване с 50% на акциза на горивата, което ще докара в това число до понижаване на цените на стоките в магазините, изключването на биокомпонентите от цената на горивото, мораториум за 6 месеца върху обсега и цените на тол таксите. Според превозвачите с тези ограничения ще се овладее инфлацията. 

" И в Третия свят няма такива пътища. Аз съм елементарен служащ и доста съществено чувствам повишаването, на шефа не знам какво му е. Няма да спрем, до момента в който не одобряват настояванията ни. В сектора работят 60-70 хиляди индивида. Не можеш да кажеш " Ето я вратата зад вас ", обидно е. Застраховката на един камион е 3000 лева, ние сме на оптимални осигуровки. Всичко това влиза в хазната, а нашите гласове не се чуват " - съобщи Димитър Демерджиев.

" Настояваме за оставката на. На какво съображение би трябвало да стои? Къде е сега той? Защо не е тук, при хората? Той е в Съединени американски щати, тъй като те го спуснаха и той сега си е при тях. Както той сподели на хората вратата, по този начин и ние му демонстрираме вратата. Едва ли ще се събрази с нас и по тази причина ще протестираме до дупка " - добави различен водач. 

Още за настроенията на протестиращите превозвачи гледайте в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР