Протестът на Николай Колев Босия ескалира. След като в подкрепа

...
Протестът на Николай Колев Босия ескалира. След като в подкрепа
Коментари Харесай

Протеста на Босия ескалира - полицията не го пуска при депутатите

Протестът на Николай Колев Босия ескалира. След като в поддръжка на общественикът, който гладува към този момент близо 4 седмици, бе проведен митинг през вчерашния ден и десетки се събраха пред институциите макар дъжда, през днешния ден екшънът пред Народното събрание продължи.
Към Босия се причисли мъж, който носи дървен кръст, на който написа думите " Истина " и " Отговорност ", а полицейския кордон към Народното събрание поредно отблъскваше и двамата, до момента в който се опитваха да се доберат до депутатите.
" Предлагам на Цвета Караянчева да излезе на задния вход и да направи един стриптийз. Гарантирам, че на осмата минута бегом ще пресека сръбската граница и ще стане мигновено импотентен. Приканвам я да направи един стриптийз и тогава ще приключа гладната си стачка ", съобщи на мегафона Босия. Около него се събраха десетки хора, които скандираха " Убийци " към полицията, която охраняваше Босия.
Сподели с товите другари
" Вчера беше доста чудноват ден. Като оставим настрани, че от пилоните на НДК с мен бяха 10 индивида, там ме чакаха още толкоз, а в допълнение пристигнаха и още.След това ме предложения да ме върне в къщи мой прочут със остарелия си " Мерцедес ". Това беше употребявано от клозетно проявеното лице Недялко Недялков, който написа в нужникарската си организация, че аз вървя и се връщам от митинги с " Мерцедес, че в действителност съм заплатен протестър и не върша никаква гладна стачка.
Но какво може да се чака от конската муха? Да събира мед ли?
Не! Конската муха няма настройка, няма технологията и няма нужните органи да събира мед. Конската мухаможе да кацне на лайното, а по-късно на теб, с цел да те омърси и болести..
Надвечер имаше разгласен протест в моя поддръжка пред Министерски съвет. Въпреки необикновено поройния дъжд пристигнаха към 100 индивида, на които съм надълбоко признателен за поддръжката, която ми оказаха и доверието към мен.
Вечерта в къщи пристигнаха мои другари. С тях беше и един архиепископ, който направи нещо изцяло ненадейно и потресаващо. Той прояви предпочитание да ми измие краката, целуна ги и ме благослови.
Просто нямам думи!
В родния ми град Стара Загора също е имало протест, само че не знам по какъв начин е минал.
Тази нощ не мога да дремя. Затова станах и пиша тези редове. Часът минава 3.
Утре не преставам с митингите. В 8 ч. ще бъда пред пилоните на НДК и ще се опитам да стигна до Народно събрание. Обещаха да дойдат много хора и не знам какво да върша с тях. Не чаках такова развиване. Сутринта ще си измеря индикаторите и ще ги пусна в блога.
Обаждат ми се българи от целия свят и ме поддържат. Трогнат съм до дъното на душата си. Наистина не съм очаквал сходно нещо. За разлика от така наречен " Обществени медии ", които демонстрират цялостен слугинаж на мафията.
П. П.
Днес кръвното ми налягане е 128/72. Пулс-90. Тежа 68,5 кг. "
Това пък написа Босия в блога си през нощта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР