Протестът е организиран заради забавянето на реконструкцията на стадион Българска

...
Протестът е организиран заради забавянето на реконструкцията на стадион Българска
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА блокираха Орлов мост заради стадион Българска арм...

Протестът е проведен поради забавянето на реконструкцията на стадион " Българска войска ". В понеделник от клуба оповестиха, че поради подадена тъжба в съда реконструкцията се отсрочва за неопределен срок.

Жалбата е подадена от Николай Веселинов - някогашен заместник-кмет на регион " Красно село " и сегашен претендент за кмет.

 

Участниците в процеса оповестиха, че дават една седмица на институциите да отстранен пречките пред обновяването на стадион " Българска войска ", като в случай че това не стане, ще има нови митинги.

 

" Какъв разговор да водим с психологично болен човек? Жалбата не е позволена. Юридически проблем може да има, единствено в случай че жалбата е позволена. Милиони хора ставаме заложници на 1 човек. Държавата не счита ли да позволи нещата. Искаме да предизвикаме социална реакция. Няма да спрем дотук. Ако няма реакция, ще разберете идващите ни дейности идната седмица. Борим се да имаме стадион със средства на вложителите. Изведнъж се появи човек, който не ни разрешава, което е неприемливо. Ние желаеме страната в лицето на министъра на младежта и спорта Димитър Илиев или ДНСК да изясни обстановката от нейната позиция. Ние просто пазиме нашата любов ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР