Протестът е демократичен способ народът да изразява своето мнение. Наблюдаваме

...
Протестът е демократичен способ народът да изразява своето мнение. Наблюдаваме
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Зад призивите за оставка стоят БСП и президента Румен Радев

Протестът е либерален прийом народът да показва своето мнение. Наблюдаваме процеса, само че не се отклоняваме от управническата си стратегия, която е за 4-годишен управнически мандат.

Това сподели в предаването " Тази заран " на bTV ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По думите му зад апелите за оставка на кабинета стоят " опозицията в лицето на Българска социалистическа партия и координираните дейности с президента Радев ".

" Това са факторите, които под една или друга форма предизвикат и натягат напрежението ", безапелационен беше Цветанов.

" Не бих поставил всички под един знаменател, само че знам какви са напътствията, дадени от страна на Българска социалистическа партия към техните структури - цялостна готовност за 11-ти, да не излизат кметове и знакови лица, а просто да провеждат хората, които да излязат и да застанат и да запречат кръстовищата в пътната артерия на страната ", добави зам.-председателя на ГЕРБ.

По думите му повишаването на горивата не зависи от държавното управление, а от международните пазари, а през 2013 година литър гориво е коствал повече, в сравнение с в този момент. Минималната работна заплата пък се е нараснала с 200 лв. от този момент, уточни още Цветанов.

Той употребява случая, с цел да опровергае изказванието на президента Румен Радев, който в речта си в петък уточни, че българите не карат остарели коли, тъй като не ги е грижа за природата, а тъй като нямат пари за по-нови. Изказването на президента беше по отношение на повдигането на налога с до 50% върху колите, създадени преди 2005 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР