Протестът бе организиран от политическа партия Левицата и бе обявен

...
Протестът бе организиран от политическа партия Левицата и бе обявен
Коментари Харесай

Протест преди връщането на мандата, мъж с расо опита да нападне Денков и Петков



Протестът бе проведен от политическа партия " Левицата " и бе разгласен " против грубото тъпчене на държавността и невиждания политически цинизъм ". Визира се порочното, съгласно протестиращите, съдействие сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, които се схванаха да ръководят взаимно страната в идващите най-малко 18 месеца. 

Надуваеми младоженка и жених посрещнаха представителите на Политическа партия и Демократична България, а на площада пред президентството прозвуча Сватбеният марш. На лицето на булката бе залепена фотография на Кирил Петков, а младоженецът бе изобразен с лика на Бойко Борисов. Протестиращите обясниха, че съпровождат Борисов и Петков към тяхната женитба.



Пърформансът обаче не завърши с това. Когато колата, пренасяща съпредседателя на Политическа партия и номинирания за министър председател спря пред президентството и двамата слязоха от нея, към тях се спусна нападател, облечен с черно расо и с кръст в ръка. Той потегли да атакува Петков, само че в същия миг служителите на реда се спуснаха към него и предотвратиха нападението. В последна сметка, Петков и акад. Денков влязоха невредими в президентството.

Мъжът, чиято идентичност и претекстове към този момент не са известни, е арестуван.

Снимка: Bulphoto
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР