Протестър нахлу на терена по време на днешния мач от

...
Протестър нахлу на терена по време на днешния мач от
Коментари Харесай

Протестър прекъсна Португалия - Уругвай

Протестър нахлу на терена по време на днешния мач от Световното състезание по футбол сред Португалия и Уругвай, приключил 2:0. Мъжът беше с облекла, с политическа ангажираност за настоящи дела в днешно време.

Нахлулият на терена протестър държеше байрак с цветовете на дъгата, както и с надпис " Респект за иранските дами " на гърба. Той потегли да тича по терена, само че бързо беше заловен от стюардите от защитата, които го изведоха от терена. начело на фланелката пък имаше анти-военен надпис против съветската експанзия в Украйна и надпис " Спасете Украйна ".

Световното състезание по футбол стартира с доста несъгласия поради катарската държавна политика с криминализирането на LGBT-общността, както и с анти-правителствени демонстрации против властта в Иран.

През първата седмица на Световното състезание ФИФА заплаши с санкции седем европейски тима, които бяха решили да излязат с капитанска лента " One Love ". В последна сметка централата раздаде идентични електриково-зелени ленти с надпис " Спасете планетата ".

От ФИФА за момента нямат коментар за нахлуването на привърженика-протестър на мача Португалия – Уругвай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР