Протест в защита на Младежкия театър в столицата. Причината за

...
Протест в защита на Младежкия театър в столицата. Причината за
Коментари Харесай

И днес протест в защита на Младежкия театър


Протест в отбрана на Младежкия спектакъл в столицата. Причината за недоволството е желанието на Комисията за енергийно и водно контролиране към Министерство на регионалното развитие част от постройката да бъде трансферирана от активите на театъра в активите на държавния регулатор.

„ Мотивацията на сътрудниците от КЕВР е, че той е с отпаднала нужда. Това пространство не е с отпаднала нужда, а в противен случай – нашите проекти като ново управление, защото ние сме управление от малко повече от месец, 32 дни, участва развиването на основаване на куклена сцена “, сподели заместник-директорът на Младежкия спектакъл „ Николай Бинев “ Делян Тодоров.

Снимка: Ладислав Цветков


Служителите в Младежкия спектакъл се надяват да получат поддръжката на Министерството на културата завършена в документи.

Снимка: Ладислав Цветков


В писмена позиция до медиите от енергийния регулатор КЕВР изясняват, че изпитват незабавна и неотложна потребност от спомагателни работни пространства поради комплицираната обстановка с енергийната рецесия. Според тях офисните пространства, стопанисвани от Младежки спектакъл, в никакъв случай не са били употребявани за театрални потребности, а постоянно са били отдавани чартърен на частни ползватели.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР