Протест в цялата страна с настояване за ефективни и по-строги

...
Протест в цялата страна с настояване за ефективни и по-строги
Коментари Харесай

Протести срещу насилието над животни в страната

Протест в цялата страна с гледище за ефикасни и по-строги санкции за хората, направили принуждение или ликвидиране на животни. В София Граждани се събраха пред Съдебната палата.

„ Протестираме против насилието над беззащитните същества, които ние толкоз доста обичаме “, съобщи пред БГНЕС Александър Цветанов. „ Трябва да има крайни ограничения, които по най-сериозен метод да спрат безхаберието и жестокостта към животинките “, настоя той.

„ Протестирам против убийствата на животни, на които всеки ден се натъквам по улиците. Имаше даже отровени, след което изхвърлени кутренца, което е срамотия. Българите станаха отвратително неприятни! “, съобщи и Полина, част от протестиращите. „ Това нещо го няма и в третия свят, след това хората се чудят за какво децата им умират, това е бумеранг! Като направиш зло, Господ ти го връща “, разяснява още тя.

" Гледам изоставени и бездомни кученца, едното желаеха да го отровят, аз му направих интервенция, и сега четвърта година живее с помощта на мен, за страната въобще да не приказваме, тъй като нямам доверие на нашата страна. Няма закони, аз съм звъняла на полицията, а те се присмиват и споделят, че за един „ помияр “ няма да се занимават. Никога българинът не е бил толкоз нечовечен, живеели сме по времето на война, само че такова нещо като в този момент в никакъв случай не е било. Вчера видях едно пребито куче, което не може да върви, една жена го е пребила и то единствено тъй като му е пресекла пътя, срамотия! “, възмути се дамата.

Според Лора страната би трябвало да намерения повече за бездомните животни, като обезпечи повече приюти. „ Трябва да има и осведомителна акция, хората да знаят по кое време би трябвало да кастрират своите животни, тъй че да няма повече и повече бездомни животни, както и да има строги, ефикасни санкции против насилието “, акцентира още тя.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР