Протест в София, организиран от партия Възраждане“ тече пред здравното

...
Протест в София, организиран от партия Възраждане“ тече пред здравното
Коментари Харесай

Партия „Възраждане“ излезе протестира срещу ограничителните мерки

Протест в София, проведен от партия „ Възраждане “ тече пред здравното министерство към този момент няколко следващи част. Той е против ограничаващите ограничения, наложени поради COVID-19, както и против безмълвният отвод на отговор на въпроси, заложени от партията по Закона за достъп до социална информация.

 Възраждане пред здравното ведомство, желаят отговори на въпроси за имунизациите, заложени посредством ЗДОИ (ВИДЕО) " Възраждане " пред здравното ведомство, желаят отговори на въпроси за имунизациите, заложени посредством ЗДОИ (ВИДЕО)
На съображение на Закона за достъп до социална информация, Възраждане изпрати питане до Министерството на здравеопазването, на коет...
Протестът стартира пред Президентството, а по-късно се придвижи пред постройката на здравното министерство.
Малко след 12 часа водачът на партията Костадин Костадинов сложи ултиматум специалисти на ведомството да се срещнат с протестиращите, с цел да дадат отговор на въпросите за адекватността на ограниченията и успеваемостта на имунизациите.
Костадинов изрази неодобрение, че още не са получили отговор на изпратено преди месец искане за информация по Закона за достъп до социална информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР