Протест в Разлог се организира днес от 16 ч. след

...
Протест в Разлог се организира днес от 16 ч. след
Коментари Харесай

Готвят протест в Разлог след ученическия бой

Протест в Разлог се провежда през днешния ден от 16 ч. след училищен пердах преди два дни.

Групата във Facebook " Инициативен комитет Разлог " приканва локалните поданици да излязат на централния площад, с цел да стачкуват против експанзията и в поддръжка на потърпевшите деца.

Преди два дни, поради пререждане на опашка пред пицария в огромното междучасие, се сбиха няколко възпитаници от разнообразни гимназии. От махалата дойдоха и родственици на едно от децата и абсурдът прерасна във физическа разпра. Двама дванадесетокласника пострадаха леко - с рани по главите. 

" За следващ път научаваме за пребити две момчета от известните на полицията " биячи " от ромски генезис. Докога ще бъдат прикривани, би трябвало ли за следващ път да си затворим очите? Призоваваме всички жители да изразим гражданската си позиция и защитим децата си!

Изразяваме откровена съпричастност към потърпевшите деца и фамилиите им. Нека се съберем в четвъртък, 21.09.2023 година пред Община Разлог в 16 ч. и попитаме ръководещите, докога ще поносим това. Нека не позволяваме да пребиват децата ни! ", е апелът на уредниците на митинга, предава 24 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР