Протест в подкрепа на правителството се провежда при изключителни мерки

...
Протест в подкрепа на правителството се провежда при изключителни мерки
Коментари Харесай

Петков на протеста в подкрепа на правителството: Благодаря ви, че сме заедно!

Протест в поддръжка на държавното управление се организира при изключителни ограничения за сигурност довечера.

Премиерът Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев и Никола Минчев излязоха при хората след близо 8-часовите диспути в Народно събрание по вота на съмнение, който ще бъде гласуван на изключително съвещание на следващия ден, от 19:10 ч.

Първи приказва отстраненият ръководител на Народното събрание Никола Минчев:

" Истината е, че не мога да допускам на това, което се случва и просто ме оставяте безгласен. Благодаря ви - вашата поддръжка и вашата мощ са гаранцията, че в тази страна в последна сметка справедливостта ще спечелва "

Събралите се започнаха да скандират " Никола! "



Минчев заяви още, че гласуването за нов ръководител на Народното събрание са планувано за на следващия ден сутринта в 9 часа

След него приказва министър председателят Кирил Петков:

" Тези хора обърнаха вълната. Вотът на съмнение няма чак толкоз огромно значение, тъй като по-късно имаме първи мандат и евентуални избори. След това имаме дълъг път. Докато всички хора са решили, че България ще бъде друга, мен не ме е боязън ", добави Кирил Петков. По думите му е въпрос на идея и съидейници да се съберат нужният брой депутати. "

След това министър председателят излезе на трибуната:

" Нищо не може да ни спре - след вота има първи мандат, идва втори мандат. Благодаря ви, че сме дружно! " - сподели Петков пред събралите се.

На митинга в поддръжка на държавното управление за втора поредна вечер участва и брачната половинка на премиера - Линда Петкова.



От 18:30 ч. хората започнаха да се събират на пл. " Св. Александър Невски ". От трибуната приказваха симпатизанти на партията. На място бяха министрите на защитата и на нововъведенията - Драгомир Заков и Даниел Лорер, а след дебатите в Народно събрание на площада излязоха още министри и депутати от Политическа партия



Вижте още и в директното включване на Александър Марков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР