Протест в памет на Пейо Пеев във Варна. Бащи излизат

...
Протест в памет на Пейо Пеев във Варна. Бащи излизат
Коментари Харесай

Протест в памет на Пейо Пеев във Варна

Протест в памет на Пейо Пеев във Варна. Бащи излизат на митинг в отбрана на правата им като родители във Варна. Те ще се съберат на мирна проява пред постройката на Окръжния съд във Варна. Събитието ще е в памет на грубо убития Пейо Пеев.

От Фондация „ Добротворци “, които провеждат демонстрацията,

споделят, че татковци стават жертва на тормоз, който им се упражнява от майките на децата им, като ги лишават от срещи с децата им или ги заплашват. Такава проява имаше и в края на предишния месец в София.

 

напомня, че съгласно анализите на специалистите по всяка възможност убийството е осъществено на 18 януари вечерта. Непосредствено след срещата на Пеев с неговата брачна половинка и майка ѝ.

Криминалистът Ботьо Ботев  съобщи, че убийството в „ Драгалевци “ за мен е случайно, непланирано, нещастно стичане на събитията.

„ В цялата тази обстановка в действителност съществува нещо ненормално в житейския път и тези взаимоотношения, които са основани в една тройка. От криминогенна позиция фактологията на убийството е ясна. Нещо е зародило сред тях точно довечера. Има и нещо необичайно – аз не мога да си обясня по какъв начин две дами съумяват да пречупят съпротивата на един мъж “, добави криминалистът.

Трупът на Пейо Пеев бе открит в автомобил, за който е бил изработен опит да бъде опожарен. По случая са арестувани брачната половинка на мъжа Габриела и родителите й. Установено е, че те са съпричастни към закононарушението.

По непотвърдена информация, записи от камери за видеонаблюдение са измежду доказателствата за жестокото закононарушение. Огледите са посочили, че гибелта на мъжа е в резултат на удушаване. Престъплението е било квалифицирано авансово. Спор за наставнически права е повода за тежкото закононарушение. По случая е формирано е досъдебно произвеждане.

 

Източник: Нова телевизия

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР